Om oss

Global Communication Sverige är en rekrytering & bemanningsförmedling som varit verksamma sedan 2017. Vi samarbetar idag med många aktörer i Stockholm. Global Communication Sverige erbjuder bästa tjänster i bemanning och rekrytering till kommuner, utbildningsorganisationer och hotell & restaurangbränsch. Vårt mål är att erbjuda kvalite servis på ett ekonomiskt sätt så att våra kunder spara tid och pengar. Vi inrättar arbetsmöjligheter i samhället samt skapar kvalitétstjänster till våra kunder. Vår personal har god erfarenhet, hög kompetens samt en bred kunskap av ledning i offentlig verksamhet.

Våra tjänster

Global Communication Sverige erbjuder tjänster med bemanning och rekrytering. vi har stark passion till rekrytering av personal, individutveckling och försäljning. Hjälper vi dig med bemanning av allt från assistenter till kock, köksbiträde och serveringspersonal.

Uppdragen kan va både lång och kort beror på tjänsten, allt på att du som medarbetare ska fokusera på tjänsten och vi ger dig karriärutveckling möjlighet. Våra tjänster inom rekrytering & bemanning ger våra kunder bästa möjlighet att hitta rätt personal som passar just er verksamhet.

Kvalitet

För att på bästa sätt kunna representera ert företag så erbjuder vi kompetent personal till er verksamhet. Våra metod kvalificerar våra medarbetare att fokusera på kunden och uppdraget. Vi lägger stor vikt vid att ta reda på hur våra kunder upplever vår kompetens, vårt engagemang och vår tillgänglighet samt hur vi kommunicerar och samarbetar.